Kaptein Sabeltann-kaker er super middagsmat
Fra jord til bord
Fra jord til bord
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 16 stk
  • 1/ 2 liter ferdig kokte svartøyebønner
  • 1 dl havregryn
  • 2 grovraspa gulrøtter
  • 2 løk, del løken først i to og deretter hver halvdel i relativt tynne strimler (ikke finhakk) og stekes myke og litt gyldne på svak varme i olivenolje i ca 10 min 1 fedd finhakka hvitløk
  • 1-2 ss god gjærfri buljong (f.eks Naturata sin gjærfrie grønsaksbuljong, helsekost)
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ss basilikum
  • 2 ss næringsgjær (kan sløyfes)
  • 2 ss Nama shoyu, Tamari eller soyasaus
  • Litt pepper
  • 2 ts fiberhusk
  • 1 ss maizena, jyttemel, potetmel eller kikertmel (gram flour i innvandrerbutikken)
  • 1 ss knuste linfrø eller chiafrø
  • 1/2 liter yoghurt naturell som siles i et dørslag eller tyrkisk yoghurt som er stiv i utgangspunktet
  • 1/2 agurk, rensket, ta ut den bløte innmaten og rasp grovt
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss chiafrø

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.