Da jeg ble spurt om å bli ambassadør for oransje skjerf aksjonen var det ikkeneiimin munn. Del budskapet ogbilder på alle sosialemedier du bruker, og hashtagg gjerne med #kirkensbymisjon #oransjeskjerf #gledensomgruersegtiljul
Mange av disse har værtikombinasjonen av mat og god drikke. Ikkeportvin. Han tok meg inni varmen ved første møte, ogsiden har vi hatt mange flotte stunder sammen
Det er en måte å steke kjøttet på som gir alle smakene i kjøttet og det krydderet og de urtene/grønnsakene som er i gryta, en masse tidtil å utvikle seg på
Hos min lokale tyrker plukkar eg opp ferske aprikosar, ogdei har ein ganske kort sesong. Det kan vere Certofruktpektin, eller Jam eller Certo syltepulver
Hÿpin er den aller første oppskriften som er innførti vår lille kokebok, og dette merkelige navnet på en type bakelse, eller hva det var, som viikke helt greide å forestille oss verken utseendet av eller smaken på – har vært en gåte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.