De får en god karamellsmak, og jeg har valgt å kalle dem karamellkaker i stedet for det opprinnelige svenske navnet kolakaker (uttales kåla), som trossalt betyr nettopp det
Jeg er hverken flink eller glad i å bake og blir aldri noen kakeblogger, men denne sinnsykt deilige kalaribomben med karamellisert melk (dulche de leche), krem, mascarpone og nøtter må jeg bare dele
Hei alle sammen. Det er en stund siden sist nå. Jeg hadde planlagt å lage noe spesielt til morsdagen og Valentine’s Day, men influensa har herja i huset her over lengre tid nå, så det har ikke frista med noe søtt i det hele tatt
Enkelte ganger så prøver man seg på en ting på kjøkkenet, og ender opp med noe helt annet, som nesten bare er enda bedre enn det man hadde planer om i utgangspunktet
Her kommer oppskriften på den nye favorittkaka til Kitchnqueen sin lillesøster som bare må prøves. Tidligere har jeg presentert dere for mine amerikanske pannekaker og Key Lime Pie, men for tiden er det alt som inneholder ordene "salt karamell" som er min guilty pleasure
Kakebunnen. 5 eggehvitter. 1 dl kokosblomsukker. 250 g mandler. vaniljepulver. 1/2 ts bakepulver. Kjør mandler i blenderen til de er grovt kvernet, pisk eggehvitten stiv, og ha i kokosblomsukker som du pisker raskt inn og rør lett inn mandlene og bakepulver
Karamellkake i langpanne. Det var nylig juletrefest i barnehagen, og jeg meldte meg som kakebaker. Jeg tenkte at halvparten kom til å bake langpannekake med sjokolade eller brownies, så jeg måtte finne på noe annet
I går gikk jeg meg en tur og lagde jeg tante Heidìs deilige karamellkaker og Kylling red curry. Tante Heidìs deilige karamellkaker – ca 36 stk (4 brett)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.