Kor lang tid det tar varierer veldig, følg godt med mot slutten da riktig konsistens er alfa omega. En av dei første variantane eg lagde var maldonsalte vaniljefudge som eg synes er hakket bedre enn vanlig vaniljefudge
Som voksen spiser jeg poteter fordi jeg "må", det hører liksom med til maten. Strø over maldonsalt. Bland godt med hendene så alle potetene er godt dekket med olje
Masser av deilige frø inni og toppet med litt maldonsalt. Nå er det på tide å bytte ut kolibriegget til frokost og marsipanbrødet til kveld med noe mer vettugt
Sjokoladekule medmaldonsaltSjokoladekulemed cayenne og mørk sjokoladePernille har en forkjærlighet til svenske såkalte "chokladbollar" og vi har tidligere prøvd oss på en oppskrift hun fant på nettet
Vi fant ut at det måtte være timianbrød medmaldonsalt. Da kjæresten min og jeg var ute og feiret 5 års dagen vår for en måned siden fikk vi servert veldig godt brød før maten
Jeg har funnet IT oppskriften på karameller medmaldonsalt. ) og mitt lille gudbarn var superfornøyd når han tuslet hjem med en boks full av karameller til mamma og pappa
Server cupcakene med sausen helt over og et lett dryss maldonsalt. Rør sammen sukker og smør i en bakebolle eller med en kjøkkenmaskin til den blir lys og luftig
* en klype medmaldonsalt. Jeg hadde vært borte fra jobb etter min første omgang med forkjølelse, og skulle innom å hilse på Vibeke og Adrien som er en av de kollegene jeg snakker mest med på jobb
På lørdag lagde vi denne deilige festmiddagenI Den er nok dessverre ikke så sunn med tanke på fettet på anden, sukkeret i sausen og honningen på rosenkålen
Kjøtt med mye muskler trenger lengre tilberedningstid for å bli mørt. maldonsalt. Skjær bort det øverste stykket (hoftebeinet) på lammelåret, så du står igjen med kun låret og lårbenet
Det beste å røre med er en slikkepott. Strø litt maldonsalt på toppen (valgfritt). 2 klyper maldonsalt. Kle en firkantet 20x20 cm form med bakepapir (både bunnen og kantene på formen) og hell i fudgen. 2 klyper maldonsalt
Jeg har aldri hatt så veldig sans for grønnkål, og har slitt med bruksområder for denne kålen. Har du ikke tørkemaskin kan du sikkert bruke en stekovn med laveste varme og døren på gløtt
del kyllingen i terninger og brun dem i en stekepanne med litt olje. topp med ost. Server med ris. 3 kyllingfileter 1 Ts maldonsalt pepper 1 løk 2 fedd hvitløk 1 rød paprika 1/2 rød chili 5 soltørkede tomater 1/2 brokkoli 3 dl fløte 3 dl creme fraiche revet ost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.