Jeg har handlet masse av alt og når det gjelder frukt har det blitt mange kilo med epler. Ideen til å lage denne fant jeg her, men oppskriften ble litt forandret underveis
Jeg synes kaken er god med oguten krem, lagde litt på slump men ca denne. *Smak gjerne til med søtning - jeg liker det ikke for søtt så mulig det er lurt å tilsette en ekstra daddel oglitt kokosblomstsukker
ENDELIG har jeg klart å lage et kjempegodt og sunt sjokoladepålegg uten nøtter eller sukker som fikk til og med two thumbs up fra min meget kresen fjørtis jenta
Tilsett litt mer vann ettersom hva du trenger for å få bladene/massen til å gå rundt. Karamellen er uten hvitt sukker og laget med naturlige ingredienser
Avkjøl på rist og nyt. 2 egg1 eggehvite150g sukrin1-2 ss mel (bruk kokosmel for glutenfri versjon)1ts bakepulver1ts vaniljesukker200g kokosPisk egg, eggehviter og sukrin til eggedosis. Lag topper på bakepapir og stek i 10-12min på 200 grader
Man må dermed se steketiden litt ann på eldre ovner. Jeg har tatt utgangspunkt i min gamle suksessterte oppskrift, som jeg vet mange har prøvd og digger, og forbedret den
Jeg har ogsålitt kokosblomstsukker, nøtter, tranebær og sjokolade i røra. Denne oppskriften vil ikke flyte spesielt over, så det er viktig å bruke en skje til å presse mengdene litt flate slik at du ikke ender opp med ekstra feite cookies
På grunn av forkjølelsen har det blitt kun en dag med trening denne uka, viktig å la kroppen få ro og bli frisk igjen og så ta fatt på styrketreninga neste uke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.