Det er virkelig franske smaker av dette måltidet her med nydelige karbonader som smaker av hvitløk og rosmarin og en fantastisk god potet og grønnsaksform
Karbonader. Diabetes er selvfølgelig en viktig årsak, og bevisstgjøring på hva dette gjør med kroppen og blodsukkeret gjør det lett å finne på noe annet
De fleste liker karbonader, det er mat som serveres på de norske middagsbord både titt og ofte, er et fast følge på koldtbordet og hvem kan vel motstå et smørbrød med karbonade og løk
Hjemmelaget karbonader er så godt, særlig med friske grønnsaker til. Karbonader. Her er en god middagsrett med kokt blomkål, mandelpoteter, rognebærgele og en god peppersaus
Sil av grønsakene og server hjemmelagede karbonadermed søtpotetmos, grønnsaker og sjysaus. Mens potetene koker, blander du karbonadedeig med pepper og steker i meierismør på middels høy varme
Til karbonader for fire personer og rotmos for fem personer brukte jeg. Det jeg derimot lager i steden for potetstappe er rotmos, da vet jeg i alle fall at de får i seg rikelig med grønnsaker
herlige hjemmelaga sei karbonadermed gulrotstuing. skjær sei i strimler og kjør i en foodprossesor sammen med salt, potetmel, gressløk og pepper, spe med melk til du får en fin farse
Server nystekte karbonadermed potetbåter,. tar han med seg i retur om du ønsker det. og vi er enig i at vi aldri hadde laget mat med slike gode kombinasjoner
Finhakk korianderen og ha den i deigen sammen med salt, pepper og egg, bland alt godt sammen(jeg hadde ikke i potetmel, men det vil nok variere litt på kvaliteten på deigen man bruker)
Eller som her, bre deigen utover et vætet skjærebrett og stikk ut runde karbonader. Ha alle ingrediensene til karbonadene i en bolle og bland dem sammen med hendene
Hjemmelagde karbonader kombinert med rosmarin smaker nydelig. Grunnen til at jeg sier hjemmelagde karbonader «fransk innspill», er fordi blandingen av hvitløk og rosmarin gir en smak av Provence
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.