Den kan gjøres så sterk eller mild du selv ønsker og tar ikke lenger tid enn det tar å koke ris.1 posjonspose Jasminris (Boil in bag)eller løsvektris tilsvarende 2 posjoner.1 løk
The post Thai stekt rismed ananas ogcashewnøtter appeared first on Just another food story. Det finnes så mange varianter av stekt ris i Sør-Øst Asia, med ulike grønnsaker, krydder, sauser, type risog kjøtt og fisk
Server denne enkle, men utrolig gode gryta sammen med kokt fullkornsris pg litt frisk salat. Så jeg fant ut at jeg kunne prøve å tilnærme meg smakene med ferske råvarer Dette ble jo myyyye bedre også
Det er ikke nødvendig med kjøtt da man i grunn kun trenger litt grønnsaker og egg. Stekt ris er en rett som rett og slett er fantastisk til å bruke opp rester av mat, mye likt våre retter lapskaus og pytt i panne
Det begynte med at jeg kjøpte mye stekt ris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Hvis du har rester igjen av ris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middag og samtidig bruke opp restene
I det øyeblikket du varmer krydderne i kjelen sammen medrisen sprer det seg en himmelsk deilig luft i hele kjøkkenet og du blir om muligens litt hektet på indisk mat
Det er mange som er redd for å spise ris som er opp igjen varmet, og det er selvsakt en reel fare for å bli syk av alle rester om man ikke behandler dem med fornuft
Smak til med soya- og fiskesaus og pepper. Har vært veldig aktiv i det siste, men det ser ikke ut til å ha noen effekt på vekten så må vel i gang med en ny runde lavkarbo eller Dukan diett etter hvert
Ha i paprika og la den frese med et minutt. Og vet du, – stekt ris – , eller «Fried rice” som retten heter på engelsk, går for å være en av klodens mest populære middager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.