Hvis du skal fritere i en kjele, bruker du helst en jerngryte eller en kjele med tykk bunn. Varm opp oljen (Fyll ca 1/3 av kjelen med olje), og stikk en trepinne ned for å se om oljen er varm nok
Det er godt med syrlig tilbehør til fritert mat. med mer øl hvis deigen er for tykk og ikke legger seg perfekt rundt hele fisken når du bader den i røra Renner deigen av igjen og fisken er tørr
Press ut vannet i tofuen, del i mindre biter og bland sammen i en bolle med alle ingrediensene. Dryss over litt hakket koriander og server varm rett fra ovnen med feks myntechutney
den til med. Personlig synes jeg det overgår det meste av fritert kjøtt og fisk. Legg den på rist med tørkepapir på, slik at overflødig fett trekkes ut
Her har jeg valgt kun grønnsaker som snacks med et par delicious sauser å dippe i. Herlige sprø friterte grønnsaker og sjømat er skikkelig godbiter som imponerer
Denne middagsretten med quinoa, grønnsaker og tofu laget jeg her om dagen. Det er ikke alltid at maten blir så vellykket som en gjerne skulle ønske når en driver med matblogging
Bland til slutt inn kokte linser og smak suppen til med sitronsaft, salt og pepper. Dryss over hakket persille eller koriander og server suppen med godt brød
Her kan man prøve seg frem med andre typer frukt også, det meste fungerer. Vi serverte med Hennig Olsen Creme Bjørnebær Eggelikør, som er bare helt nydelig iskrem
Frister det med en lun og god suppe eller gryte i regnet. smak til med salt. Smak til med salt. Spises som Karri- og kyllingsuppe eller sammen med ris som karri- og kyllinggryte
Blekkspruten er jo ikke akkurat noen søtnos med sine lange, slimete tentakler og sugekopper, fysj. Men med tiden ble jeg voksen (litt i hvertfall), og jeg lærte meg å ikke bare like, men elske, blekksprut
Min andre 'test' av tofu, i går lagde jeg rødbeter-nudler medtofu, ble veldig god. Ifølge forskning forebygger tofu brystkreft og hjerte- og karsykdommer
Hakk kjøttet og lag en farse med finhakket løk, revet muskat, brød, olje, timian og knuste einebær. Kjøl ned sausen og server en lunken fritert viltkule på en pinne i en klatt av sausen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.