Ha av vannet og ha aspargesen oppi en skål med iskaldt vann. karbonadedeig. Kok opp lettsaltet vann mens du begynner å steke karbonadedeigen sammen med oppkuttet løk
Pitabrød av spelt fra Hatting smaker fortreffelig og er enkle å varme opp til formålet. Jeg fant oppskrift på hjemmelaget kebabkrydder i en blogg -> HJEMMELAGET KEBABKRYDDER
Mange har benyttet de fine dagene til å børste rusta av grillen, og finværet skal bare fortsette. så derfor… Glem den usunne møkkakebaben på gatehjørnet, dra heller hjem og smell sammen dette
(for jeg gjør det fortsatt selv om det har blitt lite av det her). Karbonadedeig stekt med paprikapulver, cummin, kanel, oregano, hvitløk, salt og pepper
I India er det mest vanlig med kjøttdeig av geit. Kebab betyr kvernet kjøtt eller kjøttdeig. Husk du skal bruke halvparten av krydderne i kofta og resten i sausen
Andre friske grønnsaker som mais, agurk, tomat, avocado er også fint tilbehør. Grillingen hjemme blir fort et festmåltid med mye forskjellig, men noen ganger trengs det noe enkelt og annerledes enn typisk grillmat – så som dagens kebab med litt inspirasjon fra meksikansk mat
Fremgangsmåte Stek karbonadedeig sammen med tomatpuré, ketchup og krydder. Karbonadedeig og grønnkålmix 2016-04-07 10. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 600 g karbonadedeig 2 ss tomatpuré 2 ss ketchup u/sukker 2 ts paprikapulver, 2 ts spisskummen, salt og pepper en klype kanel 1/2 purreløk 2 gulrøtter en pose grønnkålmix. God torsdag ♥ 600 g karbonadedeig 2 ss tomatpuré 2 ss ketchup u/sukker 2 ts paprikapulver, 2 ts spisskummen, salt og pepper en klype kanel 1/2 purreløk 2 gulrøtter en pose grønnkålmix
Denne versjonen avkebab er en [. Kebab er en tyrkisk matrett som betyr grillet kjøtt. Denne versjonen er ganske ulik den kebaben som finnes i dagens kebab-sjapper med usunn kebabdressing pakket inn i loffebrød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.