Nå har jeg vært lenge borte fra både blogg og lavkarbo. Det kjennes på kroppen på mange vis. Klærne passer ikke lengre, leddene verker, magen bråker og humøret er ustabilt
Eg har vakse opp i Fåreland. Overalt fantes det lam og sau i oppveksten. Men av ein eller annan merkeleg grunn kan eg ikkje minnast å ha fått servert rettar basert på lammekjøtdeig ein einaste gong
Jeg elsker Hellas. Helt siden jeg var liten har jeg lengtet etter å bade i det silkemyke havet, etter å kjenne den deilige følelsen av å spise ute om kvelden, iført kun solkjole og sandaler uten å fryse… jeg har drømt om blinkende neonlys, paraply-drinker, snorkling og brosteinsbelagte gater i søte, små byer der gamle menn sitter på sin lokale kafenion hver ettermiddag og spiller Tavli
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
I utgangspunktet var det ikke kjøttbrød jeg hadde tenkt å lage denne gangen. «Køfte», «kefte» eller hva enn du måtte kalle disse kjøttbollene, som både grekere og tyrkere hevder å ha eiendomsretten til, var egentlig planen
Populære innlegg. OKSESTEK I LEIRGRYTE. Til ca 4 personer med god appetitt. 1 surret oksestek, 1 - 1 1/2 kg 2 gulrøtter 1 løk litt purreløk 3 fedd hvitløk smør Gni st
Populære innlegg. OKSESTEK I LEIRGRYTE. Til ca 4 personer med god appetitt. 1 surret oksestek, 1 - 1 1/2 kg 2 gulrøtter 1 løk litt purreløk 3 fedd hvitløk smør Gni st
Populære innlegg. OKSESTEK I LEIRGRYTE. Til ca 4 personer med god appetitt. 1 surret oksestek, 1 - 1 1/2 kg 2 gulrøtter 1 løk litt purreløk 3 fedd hvitløk smør Gni st
Populære innlegg. OKSESTEK I LEIRGRYTE. Til ca 4 personer med god appetitt. 1 surret oksestek, 1 - 1 1/2 kg 2 gulrøtter 1 løk litt purreløk 3 fedd hvitløk smør Gni st
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.