2 tbsp
powdered Erythritol or Swerve (20 g/ 0.7 oz)
1 tbsp
cacao powder (5 g/ 0.2 oz)
1/2 tsp
vanilla powder or or 1-2 tsp sugar-free vanilla extract
Optional: few drops liquid stevia, to taste
Optional: 1/2 cup coconut milk or heavy whipping cream (120 ml/4 fl oz)
Instruksjoner
Instructions
Preheat the oven to 375 °F/190 °C. Spread the hazelnuts, macadamia nuts, and almonds on a baking tray and transfer to the oven. Bake for about 8-10 minutes, until lightly browned. Remove the nuts from the oven and let them cool for 15 minutes.
(If using whole unpeeled hazelnuts: Once roasted and cooled, rub the hazelnuts together in your hands to remove the skins. This makes the butter smooth and avoids the bitter taste imparted by the skins.)
Meanwhile, melt the chocolate with coconut oil in a water bath. Place a bowl over a pot with boiling water and let the chocolate melt while stirring. Make sure the water doesn’t touch the bottom of the bowl.
Place the nuts into a food processor and pulse until smooth.
Add the melted chocolate, coconut oil, powdered erythritol, cacao powder and vanilla powder. Pulse until smooth. If you’re using coconut milk, slowly drizzle it to the processor while blending (to prevent the chocolate from splitting, use warm coconut milk or cream).
Pour into a jar and let it cool down and refrigerate for up to 3 months (or up to 1 week if you're using cream or coconut milk).
En av disse variantene var disse Nutellakjeksene. Myke og med herlig smak av nutella. Ha romtemperert Nutella sammen med de andre ingrediensene og bland godt
De lækreste og mest svampede Nutella Cupcakes. Jeg har valgt at bruge Nutella mærket, men jeg vil mene at alt chokolade smørbart kan bruges – dog med ændring i smagen
Jeg hadde også et lag med Nutella på toppen. Nutella kaken toppes med pisket krem og bær. Når kaken skal settes sammen legger jeg de topp mot topp, med ca 4 store ss Nutella i mellom
Dette er lyse cupcakes med nøtter og en kjerne av Nutella. Tilsett til slutt Nutella. Tilsett så kremost samt Nutella og kjør til at toppingen har fått en luftig konsistens
Jeg elsker det I dag ble det saftige brownie muffins med nutella glasur. Nutella glasur3 ss hasselnøttsmør, eventuelt annen nøttesmør3 ss kakaopulver4 dråper stevia english toffee (kan droppes)2 ss yacon sirupBland sammen alle ingrediensene
Jeg bare elsker nutella, og det kan brukes til veldig mye i bakeverden. Nå har jeg laget nutella snurringser, og de er bare helt perfekte for nutella - lovers, som meg
I den siste utgaven som ble utgitt, fant jeg en oppskrift på hjemmelaget nutella. Jeg vet at nutella ikke er det samme som nugatti, men glad som jeg er i hjemmelaget mat, likte jeg tanken på å lage et eget sjokoladepålegg
(English below) Her har du en nydelig, myk og saftig sjokoladekake med deilig nøttesmak, takket være masse Nutella i deigen og malte hasselnøtter istedenfor mel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.