Dennepaien ble det solgt veldig mye av på Key West når vi var i USA i sommer. Bland sammen eggeplommer, kondensert melk, lime juice og skallet i en bolle
Dennepaien ble det solgt veldig mye av på Key West når vi var i USA i sommer. Bland sammen eggeplommer, kondensert melk, lime juice og skallet i en bolle
Her om dagen fikk jeg lyst til å prøve å lege KeyLime Pie. Disse limefruktene er bitte små og har en litt mer søtlig smak enn de limefruktene vi har her i Norge som er den Persiske limen
For English click hereMin mann elsker KeyLime pie. Vi skulle prøve en amerikansk oppskrift her for ikke så lengesidenen oppskrift fra et sted som het The Blond Giraffe(tror jeg), som vi tilfeldigvis var forbi da vi var på Key West
Hell røra over denforstektepaibunnen. KeyLime Pie er en frisk og søt amerikansk dessertpai som er akkurat passe dekadent til å servere venninnegjengen på en tirsdagskveld
Den syrlige lime fungerer perfekt sammen med denknasende fede bund og den søde marengs på toppen. Utrolig let kage at lave, og så smager den sommerlig skøn
Og den var helt nydelig, en god smak av lime og sitron, dryppet litt mørk sjokolade, og i helga hadde vi gode venner på besøk som fikk den servert med sjokolade og lettpisket krem
Visp sammen egg, melk og ønsket krydder, og hell i denstektepaibunnen. Glutenfri mat. Én kommentar. Jeg har fått en del spørsmål om hvordan man lager paien jeg la ut i mitt første innlegg på bloggen, så jeg tenkte å dedikere et eget innlegg til den
Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
… denne MÅ dere bare teste ut. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage. Sidenden er full av proteiner, fett og lite karbohydrater i form av de eventuellegrønnsakene du velger å legge på, er dette den ultimate LCHF- retten (inspirasjon fant jeg på facebook)
Pai er enkelt og godt. D mange lar seg skremme litt av selve deigenmen det trengs ikke. D denne er herlig å Fyllt med bacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj
Jeg bruker yoghurt i smoothies, som drikkeyoghurt, sprinker over honning og sprø nøtter, i dressinger og marinader eller av og til bare akkurat som den er, i en skål med skje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.