Enenkel, rask ognydeliggryterett med kylling, risogdeilig cajun krydder. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platenog ha på lokk
Enenkel, rask ognydeliggryterett med kylling, risogdeilig cajun krydder. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platenog ha på lokk
Stekt ris med kylling er enklassiskmiddag som er godt, sunt ogenkelt. Kyllingen kommer fra Stange, og er noen hakk bedre ennden «vanlige» kyllingen du får kjøpt ifrysedisken eller ferskvaredisken
Retten er enkel å få tilog kan akkompagneres av en god blomkålstappe, eller poteter om du vil. På en søndag passer det perfekt å lage en stor gryte som ikke krever stort annet enntid
Jeg er absolutt ikkehysterisk, jeg spiser mye kjøtt som ikke er øko også, men med leveringene fra Duggurd sikrer jeg meg at i alle fall en del av det er det
Ofte, så putter jeg bare kjøtt og løk oppi, jevner ut med maisenaog har i salt og pepper, mendennegangen fant jeg ut at jeg skulle prøve å lage enalt-i-ettgryte
200 g røkt skinke. 11 båt finhakkethvitløk. 12 ss olje tilsteking. 14 dl kokt basmatiris. 250 g frossengrønnsaksblanding , gjerne amerikansk. 12 ss fiskesaus (asiatisk)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.