I januar er det godt med lettere mat etter julens tradisjons mat. Etter fete kjøttretter og desserter, fløtesauser og sukkerfylte kaker er folk flest sugen på noe lettere
Hva du krydrer med er opp til deg- her er det mange muligheter. Kan ikke si at jeg har sett mange sunne og næringsrike pålegg i butikkene og da gidder jeg heller ikke kjøpe det
Slik lager du byggrynsgrøt- enkelt, suntoggodt. Det er også veldig enkelt å lage selv, da har du mer kontroll på hva du får i deg, enn når du kjøper ferdiglaget som gjerne inneholder mange kunstige konserveringsmidler oge-stoffer
Serveres som den er eller med et hardkokt egg og litt godt brød til. Dersom noen hadde isolert meg fra alt og sagt at jeg måtte velge to smaksforsterkere og ingenting annet, så hadde valget vært enkelt
Skjær svinefileten i fine biter etter ønske, fres de i en varm panne, salt og pepper. Mens grønnsakene freser rører du ut buljongterningen i vannet, rører i karri og heller det over svinefileten
Misosuppe er en tradisjonell japansk suppe som japanerne gjerne spiser opptil flere ganger daglig, men suppen er også en viktig rett i et makrobiotisk kosthold
Frokostene er søtet med frukt og biepollen og de er laget med havre - og mandelmelk. Disse er for det første veldig gode, men også næringsrike, sunne og mettende
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.