Men med creme fraiche i kjøleskapet og ønske om å lage en pai med kirsebær på toppen måtte jeg jo bare lete litt… Jeg fant ikke en ferdig oppskrift, men har hentet litt her og litt der
Disse servert sammen med husets hjemmelagde vaniljeis er så utrolig enkelt og godt. Hvert år, den siste torsdagen før julaften, drar familien hit og spiser et bedre måltid
Disse servert sammen med husets hjemmelagde vaniljeis er så utrolig enkelt og godt. Hvert år, den siste torsdagen før julaften, drar familien hit og spiser et bedre måltid
Etter timer med reserach, på fremgangsmåte og oppskrifter, kom jeg opp med denne paideigoppskriften. Det er et eller annet med mørke bær i pai som er temmelig forførende
Fordel fyllet utover kjeksbunnen og glatt den ut med ein slikkepott. Eg og Britt(katten) hadde ein særdeles bedagelig kveld foran tven, når sjølvaste Nigella bestemte seg for å poppa fram på skjermen
Har laget yoghurtkake, denne lagde vi på husstell (husmorskolen) medmelonyoghurtog fersken. Har syklet til og fra jobb, men tenkte å gå meg en tur i finværet etterpå
Raw godteri er ofte laget av nøtter og frø, men her har jeg en nøttefri godterioppskrift. Jeg kan garantere dere en sur opplevelse med disse raw kirsebær godterikulene
Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on StumbleUpon (Opens in new window)Google+Tidious TedLike this
Vend den over et nytt ark med folie og fjern folien på baksiden. Ha eggehvite i en skinnende ren bolle (rustfritt stål er best) i en mikser (eller bruk en håndholdt elektrisk visp) og visp til det kan formes myke topper
Det er vel omtrent den eneste gangen jeg kan komme unna med å lage noe sååå rosa og sukkersøtt. Cupcakes er virkelig i vinden om dagen, og det finnes uendelig mange måter å lage dem på
Smør og kle en kakeform med bakepapir. Når du vil unne deg det beste av det beste, gå for sesongens kirsebær og deilig sjokolade forent i en klissete brownie
Ikke nok med at jeg fikk låne sjokolade, jeg fikk også låne konfektformer. Kvelden er ennå ung, så det er bare å komme seg på kjøkkenet og temperere mer sjokolade
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.