Rask kirsebærkake Skyll kirsebærene og ta ut steinene. Smør en liten rund form - 22 cm i diameter - med formdett eller smør og dryss hvetemel i bunnen og langs kantene frukt.no
Kirsebærkake Clafoutis er en fransk dessert som vanligvis lages ved at bær (ofte kirsebær ,. plommer eller nektariner ) legges i en ildfast form og en slags TV2.no
Kirsebærkake fra Schwarzwald Bunnene. Skill eggene. Rør eggeplommene hvite med flormelis og ha malte, skoldede mandler i. Bland hvetemel, bakepulver og strøkavring i dette og tilsett kakaopulver og finrevet sitronskall Varden.no
Kirsebærkake Oppskrift av Tone Levett. Stekes 180 gr. i 30 minutt. Eggehvite og sukker røres stivt. Bland inn vaniljesukker og bakepulver siv-gretelea
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.