Denne kakeoppskriften har jeg fra moren min og har spist ved en rekke anledninger i oppveksten. ) Den passer utmerket til barnebursdag, kirkekaffe eller helgekos, er stor nok til mange og har klassiske, gode smaker
- Ha så opp i gjær, salt, sukker og lunken vann og melk. Denne oppskriften har jeg arvet fra mamma. - Sett på kjøkkenmaskinen på medium hastighet og la deigen eltes i hvert fall 5 minutter
Stive nakkemuskler må til pers med varme og (litt tøffere) massasje (enn på formiddagen). I mens storesøster er på klassefest er Villik’en hjemme med mamma’n sin
Brun kjøttet i en liten klatt smør i en gryte, på høy varme og gjerne i flere omganger. Dersom kjøttet har brent seg fast i gryten anbefaler jeg å legge det over på en tallerken og gjøre ren gryten, før du så har det ferdigstekte kjøttet tilbake i gryten
desember og jeg kjenner julestemningen sniker seg innpå meg. Jeg har eksamen om to dager og burde egentlig lese til den, men det fristet mer å bake boller
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.