Kjøleskapsgrøtmed havregryn, chiaog flytende honning er kjempegodt og supert på morgener med dårlig tid, dette er lett å lage til kvelden før, og så har du frokosten klar dagen etter, enklere blir det ikke
I går var det fastelavn og da lagde jeg deilige boller med krem og lemoncurd, de ble skikkelig gode. Heisann, håper dere har hatt en fin start på uken og ei deilig helg
Ha så væsken over gjæren og rør godt med en gaffel så alle klumpene løser seg opp. Avkjøl på en rist med håndkle over, la de bli helt kalde før du pakker dem i poser
Da har jeg fortsatt med mer fusion og servert den i søte cocktail glass. Den blir dermed ikke så stiv at du kan vende den i en form, da må du i så fall prøve dobbel mengde chiafrø eller gelatin
I denne oppskriften har jeg byttet ut youghurt med mager kesam, tilsatt chiafrøog pekannøtter, og brukt sukrinmelis som søtning, så om grøten ikke var sunn nok fra før, så er den hvertfall det nå
Nå har jeg jobbet medbloggog sosiale medier i tre år, så jeg vet at det nok kommer til å være noen hick ups før alt er helt klart, men jeg gleder meg så utrolig mye til å se ideene mine på en ferdig side, og kunne begynne å jobbe medbloggen selv
Og resultatet av dette bakeprosjektet deler jeg med dere i dag. I dag har jeg hatt en skikkelig koselig hjemmedag, hvor jeg har hatt tid til å pusle med mye rart, uten å egentlig trenge å gjøre noe som helst
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.