Salt kjøtt og stappe har sine tradisjoner landet over. I tillegg til kålrotstappen servere jeg salt kjøtt med kokte poteter, gulrøtter og litt av kraften med litt
Ferskt kjøtt og suppe er nydelig husmannskost,. For ett par uker siden lurte min far på om jeg ikke kunne lage det en dag, så da får jeg brette opp armene og prøve
Hva med å prøve noe annet på grillen enn bbq-marinerte grillskiver og flintsteik. La oss gå langt bort fra tradisjonelt grillkrydder og utforske noe nytt
Kok opp vann med laurbærblader og hel hvit pepper. La vannet koke opp igjen og skum godt av. Dryss over salt og la det trekke under lokk til kjøttet er mørt, ca
Ha saltet i vannet og la det koke opp. Skrell gulrøttene og kålroten. Skjær alle grønnsakene grovt opp og la dem koke i litt av buljongen til de er møre
Det salte lammekjøttet har fått koke en stund, flesket er lagt i, og løken med istukne nellikspiker gir, sammen med laurbærbladene en deilig smak til retten
Skjær løken i skiver og brun raskt før den tilsettes i sausen sammen med laurbærbladet. Brun kjøttet 2-3 minutter på hver side, og legg det over i sausen. Senk temperaturen og la det trekke 20-30 minutter, til kjøttet slipper beinet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.