Dette er en slags kjøttsauspai medpotetlokk. Server gjerne paien med hvitløksbaguetter og salat. Selv om bildene ble dårlige kan jeg love at det smakte veldig godt
Biffgryte medpotetlokk og parmesan. Skjær kjøttet i terninger og krydre det med salt og pepper. Server i store suppeskåler med et dryss hakket koriander
Dermed er potetlokket ferdig. Jeg hadde en del grønnsaker jeg ikke visste helt hva jeg skulle gjøre med, og siden mandelpoteter var blant grønnsakene, kunne jeg lage hyrdepai
Gryterett medpotetlokk. Fargerik, sunn og velduftende gryterett med kikerter, ris og paprika. Nydelig som den er men også kjempegod sammen med kylling, svinekjøtt eller spicy chorizopølse
Har du ein slik kjøttdeighakkar kan du sikkert bruke den og. I dag har eg laga burgerar eller lappar av squash og chevre, som eg serverer med bakte grønsaker, dobbeltbakte poteter og ein deilig coleslaw til
Gryterett medpotetlokk. Biff med godt følge. En god rødvinssaus er et must til okse- og lammekjøtt. Noen ganger kan man ty til posevarianten, men unner man seg godt kjøtt bør også sausen stå i stil
Dette er en klassisk engelsk rett, bestående av lam og grønnsaker og med et potetlokk på toppen. Med påsken følger måltid med lam, og i dag har jeg laget Shepherd's pai for første gang
Slik lager du potetlokk. Ha det i kjelen sammen med grønnsakene og bland godt sammen. Mos først alt med potetmoserBruk så en stavmikser eller lignendes til å få en potetpurè
Biffgryte medpotetlokk og parmesan. Om det blir mørkere om kvelden og lysere om morgenen eller omvent får så være, men la oss uansett kose oss med god mat gjennom hele uken som kommer
Stek løken lett og bland løken med den stekte kjøttdeigen. I mitt septemberinnlegg nevnte jeg at jeg skulle lage potetlokk - en rett som smaker sabla godt nå i mørketiden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.