Form deigen til runde kaker og stek dem på alle sider i litt smør. Jeg brukte Amadine poteter, det er små kokefaste poteter, som kan spises med skallet på
Kjøttkakene formes i venstre hånd ved hjelp av ei spiseskje som man snur og vender den med et par ganger før den stekes på begge sider i litt smør i stekepanne på middels varme
Deretter steker du kjøttkakene i en stekepanne med en del smør. Det er sikkert mange av dere som kjøper kjøttkaker til familiemiddagen, og mange tenker sikkert også at de ikke har tid til å lage de selv
Servér gjerne på tradisjonelt vis med poteter, grønnsaker, saus ogtyttebærsyltetøy. Form “kjøttkaker” av deigen og stek de i en panne med litt olje påmedium/høy varme til de er gylne, det tar cirka fem minutter på hver side
Etter hvert som kjøttkakene blir brune på alle sider, ha de i kjelen med saus. Ovnsbakt kreolsk kyllingfiletKjøttboller i paprikasaus med potetmosDel på
Hvis jeg får tak i tyttebær så fryser jeg dem bare ned – for det er veldig enkelt å lage nyrørte tyttebær når som helst når du trenger det som tilbehør til en middagsrett – eller rett og slett får lyst på nyrørte tyttebærpå brødskiva til frokost
Vær oppmerksom på at johannesbrødkjernemelet gjør at blandingen blir ganske tykk etterhvert som det koker, så du må nok spe mer med vann enn det du er vant til fra vanlig saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.