Kjøttkaker i brun saus
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kjøttkaker
  • 500 g kjøttdeig
  • ;1 1/2; ts salt
  • 1/4 ts pepper
  • ¼ ts malt ingefær
  • 1/4 ts malt muskat
  • ;2 1/2; ss potetmel
  • 2 dl melk eller vann, ca
  • 5-6 dl kraft til å trekke kjøttkakene i
  •  
  • Brun saus
  • ;2 ½ ;ss smør
  • 3 ss hvetemel
  • 5 dl kraft, ca
  • salt, pepper
  •  
  • Smakstilsetting
  • 1 brunet løk i båter, 1-2 ss solbærsaft, rømme/ fløte eller 2-3 skiver geitost
  •  
  • Kålstuing
  • ½ kg hodekål ( hvitkål)
  • Vann + salt til koking
  •  
  • Hvit saus
  • 1 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 3 dl melk
  • salt, muskatnøtt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.