Endelig har jeg funnet en oppskrift på glutenfrie rundstykker som også min kjære likte. Oppskriften fant jeg på Elin sin fine blogg, og orginalen er funnet i en utgave av Hjemmet
Rundstykkene ble myke og ekstra saftige, smakte godt med både salami og pistasjpålegg. Rull ut rundstykker, jeg brukte engangshansker og olje på hendene, blir ikke så klisset da
Siden jeg er en bløtleggingsdame, er dette fast food varianten av glutenfrie rundstykker, jeg har en annen oppskrift der all fytinsyre og enzymsperrer er brutt ned, oppskrift kommer snart
Bruk en spiseskje og form rundstykker på et stekebrett. Disse crispye litt seige rundstykkene som har kokebanan som hovedingrediens skal lages igjen, og det allerede i dag
4 ss smør5 dl vann50 g gjær1,1 liter hvetemel (ikke ha i alt på en gang)3 dl grov sammalt hvete2 ts salt20 min heving, bak ut, 20 min etterheving, stek i 20 min på 180 grader
Resultatet er ihvertfall nydelige pannekaker med saftigeog myke epleskiver i midten. Dette er virkelig saftige greier - som er en perfekt kos nå som høsten virkelig har kommet for fullt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.