Skjær tomater og squasj i skiver og legg lagvis tomater i bunnen på en lasagneform (husk å krydre mellom lagene), hvitost oppå og squasj, et lag til med hvitost og tomater og tilslutt toppe med hvitost i skiver over det hele
Disse små burgerne kan du lage i stand på forhånd. Kjempegod ide. En sikker favoritt på 17. Lag spydd med jordbær, blåbær, marshmallows og browniebiter
Smør hendene med olje igjen når deigen henger seg fast på fingrene. La det heve først i ca 40 min, tøm ut på et bakepapir smurt med litt olje. Legg på bratt med bakepapir, og la det heve igjen 40 minuttet. Stek i ca 10-12 min på 210 grader varmluft. ca 10-12 min på
En toppen start på dagen, og om du vil teste gjør du som følger…. Hell det på en asjett el. Sett stekeovnen på 180 °C, varmluft. Bland det glutenfrie havregrynet, hirseflakene og den knuste boghveten og ha det på en bakeplate og la det få litt farge ved å steke det på øverste rille i ca 15 min – følg med og rør om et par ganger
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.