Å lage bacalao i leirgryte er en fin måte å tilberede denne retten på. Dessuten er det smart å lage og smake til den tomatbaserte sausen med løk og diverse på forhånd
Forrige uke tok jeg med Rema 1000 sitt høstoppskriftshefte hjem fra butikken. Det var mange fine oppskrifter der så jeg bestemte meg for å følge min egen anbefaling å lage noen retter
Bacalao er ett spansk ord -og betyr rett og slett. TORSK. Bacalao er mest kjent i Norge, som en klippfiskrett, ofte tomatbasert med opprinnelse i Portugal
Baccalao i Monte, MadeiraHadde et par fine levada-turer på Madeira (langs de lange vannkanalene i fjellene) – begge turene endte opp med et måltid på nærmeste mulighet – og da langt utenfor urbane områder – og begge ganger ble det bacalao
bacalao med mye kraft (bacalaosuppe). Bacalao er festmat og har lange tradisjoner i norsk kosthold. Jeg fant nettopp en oppskrift på tradisjonell bacalao i en kokebok fra 1936
En herlig, enkel bacalao oppskrift jeg har fått fra min manns onkel, Alf Borgund. Siden jeg ikke liker rød bacalao, sier det ganske mye om denne oppskriften at jeg ELSKER den
BACALAO - min vri. 16. 01. 2016 kl. 09. 08 i. Fisk til middag. Ingen kommentarer. Hei. Norsk Bacalao er gjerne potet, løk og klippfisk i en gryte med tomatsaus og olivenolje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.