Disse kjøttbollene kan lages til tapas eller nytes som de er. Dette var middagen vår i går. Har laget spanske kjøttboller en gang før, men denne gangen kunne jeg kjenne på smaken at dette ikke bare smaker vanlige kjøttboller
0. ostefylte kjøttboller med kaffe/chilisaus. Publisert 18. 02. 2016 klokken 11. 15. Wow. Dette var en skikkelig innertier-og en rett som kommer til å stå på menyen mange ganger framover
Hohoi. Denne middagen skal jeg si var en skikkelig høydare. Krydrede kjøttboller proppfulle av smak og en lettvint og kremet currysaus med et lite kick
Spansk mat er egentlig ikke noe jeg har særlig forhold til. Jeg har tilbrakt nøyaktig èn uke av mitt liv i landet, og den uken levde jeg utelukkende på kebab og kinamat
Lyst på noe godt til lørdagskvelden. Hva med disse smakfulle tyrkiske kjøttbollene. Denne retten er definitivt noe av det bedre man kan lage en lørdagskveld, og får den tradisjonelle tacoen til å virke ganske så middelmådig
. I kveld hadde vi egentlig planer om litt juleforberedelse, men så langt kom vi aldri. Vi er gode til å studere oppskrifter, men ikke fullt så gode til å sette i gang
. Vi har inntrykk av at det er en del som har kastet seg ut i lavkarbolivet nå etter sommerferien. Kanskje har kiloene snektet seg på i all kosen, eller kanskje man har hatt tid til å tenke igjennom hvordan man har lyst til å leve denne høsten
Lyst på litt heite kjøttboller. Disse er knakende gode. Du kan selvsagt justere styrken så den passer deg, jeg personlig liker at det kommer en svettedråpe frem når jeg spiser sånn mat
En liten vri på den tradisjonelle "kjøttboller med spaghetti". Vrien er ikke så stor, bare tagliatelle i stedet for spaghetti, et lag med raspet ost og så gratinert i ovnen
gode kjøttboller med tomatsaus og spagetti. "Det du ser, kan jeg takke spaghettien for. ". Sophia Loren. Kjøttboller med tomatsaus og spaghetti er kjempegod og familievennlig mat og smaken kan varieres med ulike urter, krydder og andre smakstilsetninger
Jeg har tidligere skrevet om en vennemiddag, hvor vi serverte Panna Cotta til dessert. Til hovedrett hadde vi saftige kjøttboller i en kjempegod tomatsaus i tillegg til et rivebrød med pesto og pistasjnøtter som jeg også har skrevet om tidligere
Snikgjest skal være mat laget fra bunnen, men denne gang gjorde jeg et unntak da disse marokkanske produktene rett og slett fristet så mye at jeg bare måtte prøve de
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.