Hakk hvitløken i småbiter, og begynn med å ha dette i stekepanna eller gryta di. Vi har det med for å få mer «dybde-smak» – ikke for at vi vil ha piggsveis og utstående øyne
Denne retten er av dansk opprinnelse og kalles Million bøff, og dette fordi du bruker karbonade kjøtt, som hakkes i tusen biter, løk surres sammen med dette og en brun saus helles over
Som mange av dere sikkert har fått med seg, driver vi nettbutikken Ganske Fint. Ta en tur innom og lik oss gjerne på Facebook, så kan du følge med når vårens interiør og design kommer på plass
Greske kjøttbollermed spinat og parmesan. Bland karbonadedeig med paprikapulver, chili, cummin, sennepspulver, pepper, salt, ingefær, hvitløk, kanel og kardemomme
Kjøttboller. Kjøttbollene lages ekstra store, og fylles med ost-de blir saftige og gode. Ha kjøttdeig/karbonadedeig i en stor bolle sammen med sennepen og krydder/urter, brødrasp, egg og salt og pepper, samt den avkjølte løken
Start med å hakke opp alt som er hakkbart. Men så er det denne potensielle melkeintoleransen min da som skal testes for tiden, så da ble det spanske kjøttboller på meg idag
Er du innom for middagstips har eg en ny og knallgod oppskrift til dere, greskinspirerte kjøttbollermed fetaost og oregano, servert med tatziki og rotmos
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.