Disse kjøttbollene er det masse god smak i og sammen medtomatsausen blir det supergodt. For å lage kjøttbollene finhakker du løk og hvitløk og blander det sammen med kjøttdeigen og resten av ingrediensene
gode kjøttbollermedtomatsausog spagetti. Mine favoritter et kjøttbollermed revet sitronskall, hvitløk, finhakket persille og pinjekjerner, gjerne medlammedeig, eller disse som kommer her
Til hovedrett hadde vi saftige kjøttboller i en kjempegod tomatsaus i tillegg til et rivebrød med pesto ogpistasjnøtter som jeg også har skrevet om tidligere
Dipp asiatiske kjøttboller i spicy hoisinsaus, dryss sesamfrø over og server som den er på en seng av mix salat med frisk koriander til fingermat eller med ris til middag
Jeg serverte det med hjemmelaget potetmos, men dette er jo også godt til spaghetti. salt og pepper. Jeg lot meg inspirere av hans kjøttboller i tomatsaus
I dag laget jeg smakfulle kjøttbollermed chilisaus og kyllingkjøttdeig- enkelt og greit. Server kjøttbollene med pasta, jeg brukte tagliatelle - godt og ganske sunt
Nå tar du lokket av gryta som er på komfyren og former kjøttboller på størrelse med en liten golfball(disse bollene er ca dobbelt størrelse av tapaskjøttboller) Legg alle bollene på kålen
Deilige og saftige kjøttboller i tomatsaus som er akkurat passe krydret og en grønnsaksgryte smakt til med ingefær - spis det slik sammen med pasta, eller legg disse kjøttbollene sammen med tilbehør i hot dog brød slik som jeg har gjort her i dag, av og til kan det være godt med litt variasjon fra fredagstacoen
Fukt hendene og form farsen til kjøttboller. Bland farse med brød, parmesanost, løk og sitronskallet. Legg ned de brunede kjøttbollene i tomatsausen, og la alt småkoke i ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.