Tilsett en stor boks med hermetiske cherrytomater (jeg foretrekker Mutti) og la det putre videre. Del chorizoen opp i små terninger eller skiver og ha den og de spanske kjøttbollene i pannen med løken
Jeg laget kjøttboller som jeg hadde til, men ønsker du en sunnere variant kan du prøve stekt kyllingfilet i tynne strimler eller prøv en billig variant og bare dropp hele kjøttet fordi sausen smaker utrolig godt alene også
Form til runde middels store kjøttboller. Kjøttbollene til denne pastaretten smaker kjempedigg, og med en enkel tomatsaus blir middagen en uforglemmelig smaksopplevelse
Pasta med kjøttboller pleier å være populær mat for både små og store, og får du rester igjen, så blir det en nydelig tomatsuppe til kvelds ellertil middag i morgen
Serveres med sterk tomatsaus til. Rør av og til. Tilsett tomatene og hakket chili, salt og pepper. 500 g kjøttdeig1 løk1 stort egg2 ts sitronsaft1 ts spiskummen1 ts garam masala1/2 ts kajennepepper2 ss finhakket persillesalt/pepperVarm 1 ss av olivenoljen i en kjele på middelsvarme, tilsett hakket løk og hvitløk og la dtte surre i 5 min under konstant røring til løken er myk, ta kjelen av varmen og avkjøl løken. 4 ss olivenolje3 bokser gode hakkete tomater eller bruk friske tomater10 fedd hvitløk150 g sjalottløk3 røde paprikaer1 chili, uten frøsalt/pepperVarm oljen i en kjele, tilsett hakket hvitløk, sjalottløk og hakket paprika. Stek i 10 min til paprikaen er myk, men ikke brun. Skru ned til svak varme og la det små koke uten lokk i 1 time ellertil væsken er fordampet og sausen tykner
) Ønsker du litt tykkere saus, la den redusere lenger, ellertilsett litt jevning f. Når de har kjølt seg ned, dra av skinnet og ha de oppi en blender, tilsett en boks med tomater og gulrot/hvitløksmassen
Smak til med salt og pepper. Rør rundt i gryten en gang eller to underveis. Ha hermetiske tomater, grønnsaksbuljong, oppskåret sopp og løk, spaghetti, oregano, pølser og kjøttboller i en stor gryte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.