1. Skjær kjøttet i store terninger. Kok opp vann og ha i kjøttet. Kok opp på nytt og skum godt av. Tilsett løk og la Bidosen trekke på svak varme en halvtimes tid
Salt og litt sunt, men jeg kommer helt klart til å lage det igjen. Grønnkål har det siste året blitt en aldri så liten "trendgrønnsak", og det forstår jeg godt
Denne suppen er noe av det enkleste jeg vet om, og danner basen for flere sunne middager her hjemme. Gode variasjoner kan være kokt skinke og pastaskruer, men som oftest går vi for disse enkle kylling kjøttbollene
Lunsj på lavkarbo krever litt planlegging for å unngå at man har det samme dag etter dag. Da blir man fort lei, og det er lett å skeie ut med flere karbohydrater enn man egentlig hadde tenkt seg
Vi lager ofte vår egen kraft, og benytter alltid det som basis når vi for eksempel lager pastasaus. Det som drypper ned i bollen, er klar kraft, rusket samler seg i en geleklump
Tusen takk for alle ønskene til ukas frukt og grønt. Derfor har jeg bestemt meg for å skrive om blomkål og asparges i første omgang, men kom gjerne med innspill og ønsker
Hvorfor bør man kutte ut karbohydrater når man vil ned i vekt. Ukas leserspørsmål. For det første vil jeg si at å kutte ned på karbohydratene kan være bra for mange, men det er ikke den eneste løsningen om du vil ned i vekt
DERFOR BØR DU INKLUDERE RÅ ØKOLOGISK KAKAO I DITT KOSTHOLD. Blant flere humørbalanserende stoffer, inneholder kakao spesielt tre nevrotransmittere som er kjent for å gjøre oss lykkelige
1. Kok opp fiskekraft. 2. Stek gulrøtter, sjalottløk, sukkererter og chili i en gryte til det er blankt. 3. Ha i ingefær, hell på fiskekraften og la det koke i ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.