Egentlig skal blandingen tykne over vannbad, men det tok alt for lang tid, så jeg hadde det tilbake i kjelen og varmet opp på svak til middels varme til det tyknet
Sil av krydderet og hell blandingen over i små porsjonsformer. Strø litt brunt sukker på toppen og sett formene under grillen i ovnen for å svi sukkeret til karamell
Denne metoden er perfekt for den som syns at fisk er noko av det vanskelegaste å få til. I årevis har fiskeindustrien sendt sine «agentar» rundt om i barnehagane for å få opp lysta på fisk og brukt denne metoden som agn
Det er mange måter å lage dette på, her er mitt forslag, og det passet utmerket til pasta og bacon. Crema di pistacchio er kremede pistasjnøtter og brukes til pasta, pizza og diverse søte bakverk
Jeg burde helt klart spise mer lavkarbo-vennlige grønnsaker og nøtter enn det jeg gjør nå om dagen, men jeg er faktisk for mett til å supplere med dette
Dette er ei gladmelding. Trass i at baljane som eg i fjor dyrka jordskokk i har vore botnfrosne i vinter, er jordskokken som har lege på vent nedi der gode som berre det
Syns du røren blir litt for tykk underveis, så kan du tynne den ut med litt fløte eller vann. Ikke ta for mye røre i pannekakejernet, for da tyter det utenfor kanten og blir masse søl
Selv foretrekker jeg ørreten. I dag er det for mange både dyrt å vanskelig å få tak i. Vi behøver jo ikke spise det altfor ofte, hvis vi har noe imot oppdrettsfisk mener jeg
Jeg "jukser" når det gjelder currysauser, men det synes jeg er helt greit da disse er laget av naturlige ingredienser som for eksempel kaffir lime blad, currypaste, østerssaus, krydder, etc
Ja klart det svarte jeg, hvorfor ikke, og da. Så er det klart til servering. Som alltid alt i en panne og inn i ovnen, så enkelt og utrolig godt Jeg elsker slike retter, noe dere som følger med her sikkert har forstått etterhvert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.