Ørretmed sautert spinat ogguacamole. Søndag er for meg en dag hvor fisk passer godt, kanskje fordi fredag og lørdag har gått med til mye kjøtt, snacks og godteri
Ørret er en av mine favoritt fiskemiddager, og denne retten smaker spesielt god synes både jeg og ungene da ørreten er krydret med tacokrydder og serveres med salat, guacamoleog rømme
Denne passer både til hverdags og helg og kan lages med både ørret, laks eller med hvit fisk. Finhakk sjalottløken og la den surre i smør i et par minutterHa i hvetemel og bland sammen - tilsett kraft og hvitvin og kok oppSenk varmen og tilsett litt fløteSmak til med sitronsaft, salt og cayennepepper
Grovhakk avokadoen og mos med gaffel. Guacamole må være være et av det beste tilbehøret det er til mat synes jeg… Avocado er utrolig godt og veldig sunt
Laks ogørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør. Lofoten Hvitvinsaus med sitron og bladpersille er derfor et perfekt følge
Laks ogørret er vel det enkleste å bli glad i dersom man liker sjømat. Jeg foretrekker å bruke fisk med skinnet på, fordi den holder mer på den naturlige fettsmaken og det er lett å få av skinnet når fisken er ferdig
Marinert scampi med ris Guacamoleog endive salat. Guacamole på endiveblader passer godt som forrett, koserett, på koldtbord og som tilbehør til middagsretter
Jeg synest også at taco blir mye bedre med litt guacamole på toppen. Knus til det får en «chunky» konsistens (hvis du ikke har en morter, ha avokadoene i en bolle, og knus med en gaffel)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.