Fruktgrøt og saftsuppe med helgryn eller smågryn blir kokt på samme måte. Kok svisker og byggryn til gryna blir myke, eller kok svisker og gryn hver for seg og bland de sammen
Reinsdyrfilet fraOppdal. Sitronsaft fra sitron. Aspargesbønnene kan være en god ide og blansjere først, da det får fram litt mer sødme og de beholder den flotte grønfargen
Heia bloggen, nå er det lenge siden sist. Jeg har vært på turer i opptil flere himmelretninger og på min tur til Sør-Trøndelag så fikk jeg nærkontakt med noen fantastiske rundstykker
Vi vil være avhengig av tilbakemeldinger fra våre kunder på hvordan kvaliteten oppleves. Bakerrebellene har åpnet salget og første sendedag er førstkommende tirsdag den 5
Herfra og ut blir du tatt vare på og får den behandlingen du vil trenge. Vær obs på at det finnes en som ligner, men den har ikke "ribber" som går fra undersiden av hatten og ned langs stilken
Denne eksotiske retten med spennende smaker fikk jeg servert av min venninne Hege på Oppdal. Smakte fortreffelig, og hun har vært så vennlig å dele oppskriften med meg
FRI - Vedbæring på OppdalLørdag. FRI - Gåtur 30 min opp med bål på Oppdal + 30 min ned med Børje, Vetle, Petter og Jakob. + 20 min trilletur med Jakob fraoppdal til hytta Søndag. 20 min trilletur med Jakob fraoppdal til hytta Søndag
Ost og skinke salat på veikro hjem fraOppdal. Kylling i peanøttsaus (hytta, Oppdal). Lammekoteletter med aromasopp, sjampinjong og aspargis (hytta, Oppdal)
Selv er jeg langt ifra ei fjellrype (av den enkle grunn at jeg skjeldent har vært på fjellet. Jeg har virkelig tenkt masse på denne helgen som jeg hadde på Oppdal tildigere i høst sammen med min bedre halvdel
30 august 1896 feiret Trondheim by Nansens Framekspedisjon med festmiddag i Britannia Hotel. Maten var naturligvis utsøkt, og på menyen stod blant annet denne retten, som også i dag serveres i Palmehaven på Britannia Hotel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.