Isteden for sukker og kanel somfyll kan du bruke nugatti, mandelmasse , vaniljekremeller syltetøy. Ingenting ersomfersk nybakt kringleluktsomsprer seg i rommet Bland alt det tørre godt sammen og ha det i en kjøkkenmaskin
) Smelt smør i melken som du setter på platen til varming. Pass også på at ikke kringlener rå inni. Her må du følge med å se at ikke toppen blir for brent
For å ha noe godt til kaffen etter lunsj, lagde jeg denne klippekransen medvaniljefyll. Ting gikk i ett og det å ta bilder blei ikkje akkurat prioritert
Kringlen kan fint fryses. La den tine over natten eller varm den i ovnen på svak varme. Kransen som klippes med en saks, er dekorativ og tar seg godt ut
bland sammen det tørre, ( jeg bruker tørr gjær å blander da det å inn sammen med mel og sukker) smelt smøret å tilsett så melken i smøret, la blandingen få rett tempratur før du heller den oppi bollen og blander alt godt sammen
Og selvfølgelig den gode gamle metoden med runde boller, medeller uten rosiner. Kanel, eller kardemomme snurrer/knuter, blåbærboller, vaniljeboller, rosinsnurrer,skoleboller…
Hvordan lage disse kringlene. Det skal nok ikke være nødvendig å ha bakepulver i baksten, men jeg har erfart at de blir bittelitt større og fluffy av det, så jeg bare fortsettermed det inntil noen sier at det er helt feil med god grunn
Siden jeg var en av dem sometterlystemersukker i blåbærfyllet, har jeg økt mengden i oppskriften. Vaniljekremen jeg valgte å bruke var av typen «Mors hjemmebakte» kakefyllmed vaniljesmak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.