Ha til slutt et par smørklatter på toppen for litt ekstra fylde. Denne retten har også sitt opphav i den sydlige delen av Frankrike, men det finnes sikkert variasjoner over dette temaet i hele Middelhavsområdet hvor klippfisk er populært
Denne oppskriften er en variant av en oppskrift jeg fant på sidene til "Eksportutvalget for fisk". Mariner godt utvannet klippfisk i en blanding av olivenolje, hvitløk og hvit pepper minst ett par timer - gjerne natten over
Det finnes utallige oppskrifter påklippfisk. Sausen blir salt nok av smaken på kokevannet fra fisken. Bland klippfiskbitene i den hvite sausen og sett dette til side
Denne klippfiskmiddagen er usedvanlig lett å lage, fantastisk smakfull og artig å servere gjester. Sett formen rett på bordet og la gjestene forsyne seg selv
Spray gjerne litt olje på grillristen før du legger grillspydenepå, da er de lettere å snu. Grillsesongen er endelig tilbake, og i dag er det marinerte kyllingspyd som skal på grillen
Pass på at du skjærer i ca samme størrelse slik at de blir grillet noenlunde likt. Det blir mest antagelig kjørt flere bootcamper, så følg med her eller fb for ny påmelding
Grill på sterk varme, snu litt pågrillspydene under steketiden. Her er oppskrift på tre forskjellige typer, med kylling, fårefilet og biff -og forskjellige grønnsaker og krydder
Et tips er å legge grillspydene i bløt en stund før du skal bruke de fordi da er det mindre sannsynlighet for at pinnene tar fyr eller svir seg på grillen
Grillspyd er en favoritt her i familien, og kan lages på mange måter. Vi elsker sommeren, å være utendørs gir energi og påfyll og sola er viktig, for helsen og trivselen vår
Hvor lenge kommer an påklippfisken du kjøper, spør gjerne der du kjøper den. På sommeren er det veldig godt å la den ligge i marinade før du griller den, så her er det bare å være kreativ
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.