Sammenlignet med hjemmelaget smaker disse bare ketchup, og inneholder svært mye sukker. Hjemmelaget salsa er bare i en helt annen liga en de ferdig kjøpte glassene på butikken
Finhakk koriander og chili/jalapeño og ha det i bollen sammen med resten av ingrediensene. Tidligere har min salsafavoritt vært den meksikanske versjonen som jeg fikk oppskrift på av min amerikanske venninne som er bosatt i Chiapas, Mexico
Serveres lune, gjerne med en god saus, salsa, dressing eller hjemmelaget Alioli. Da fant jeg fort ut at jeg skulle prøve meg på klippfiskboller, og siden resultatet ble så vellykket deler jeg oppskriften med dere
Tortillachips med ost og denne salsaen som dip er bare yummylicious. med tomatpure. Her i huset spiser vi en del meksikansk for tiden, og da er jo salsa som regel en del av det hele
Legg klippfisken i en kasserolle og dekk den med melk. Ønsker du en litt løsere konsistens kan du spe blandingen med litt av kokemelken og/eller litt varm olivenolje (ca
Ovnsstekte kyllingklubber med salat, tortillachips, salsa og rømme smakte fantastisk. Og kyllingklubbene krydret jeg med min hjemmelahede kylling-kryddermix
Eventuelt bytte ut tomat med mango og lage en spennende mangosalsa). Fin hakk tomat, hvitløk, løk, chilli og agurk Bland godt sammen Press over saften av lime Smak til med fin hakket chilli, koriander, sukker, salt og pepper
Jeg serverte her klippfiskbollermed tomatsalat til. Form fiskeboller eller flatere fiskekaker, dekk dem på alle sider med griljermel og da er det helt enkelt bare å steke dem i litt olje på stekepannen til de får en fin og gyllen farge
Smak til med salt og pepper, og eventuelt sukker hvis du synes den blir litt sur. Hjemmelaget salsa. Skal du lage nachos eller taco er denne salsaen frisk og sterk og nydelig
Tirsdag med sommervær er ikke det verste som fins. Scampi og ananas/mango salsa. Spørs om jentene tok med seg finværet da de kom hjem fra pappaferie i går
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.