Etter mye fet julemat, og kanskje mye kjøtt, er det godt med en fiskemiddag. Denne oppskriften er en variant av en oppskrift jeg fant på sidene til "Eksportutvalget for fisk"
Dagens klippfiskgryte er enkel og rask å lage. Fløtegratinert klippfiskgryte er også en super rett og servere til mange gjester, da det meste kan gjøres klart på forhånd
Krydder og grønnsaker kan med fordel varieres i klippfiskgryten. Denne retten har også sitt opphav i den sydlige delen av Frankrike, men det finnes sikkert variasjoner over dette temaet i hele Middelhavsområdet hvor klippfisk er populært
Sjølv om bacalao på latinske språk ofte blir oppfatta som klippfiskgryte ned tomatar, olivenolje, løk og kvitløk, rommar omgrepet «bacalao» i den latinske verda, både i Europa og på det amerikanske kontinentet, så mykje meir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.