Tilsett kokosmelk, fyll boksen med vann og ha dette i også. Stek kyllingterningene med krydderet litt, i suppekjelen, før du tilsetter løk, hvitløk, purre og sopp
Kok opp og tilsett kokosmelk, smak til med salt, pepper og chilipulver og kylling i passende biter. 1 liten eller 1/2 løk2 fedd hvitløkLitt olje2 store gulrøtter1 -2 ss frisk ingefær5 dl kyllingkraft ellerbuljong og vannSaft av 1/2 appelsin1 1/2 dl kokosmelk1/2 grillet kylling eller2 stekte kylling fileterSalt - pepper1/4 ts chilipulver BrødkrutongerLøk og hvitløk finhakkes og får surre seg blank i en kasserolle. 1 1/2 dl kokosmelk
Ha det i en tykkbunnet kasserolle sammen med olivenoljen og la det surre på forholdsvis svak varme i noen minutter til løken har blitt blank og det dufter godt
Rens kyllingen og riv kjøttet i strimler med fingrene. Server med ferske rundstykker eller Nan brød. Kok kyllingen til den er gjennomkokt, ca 45 – 60 min, fyll opp gryten med vann til det dekker kyllingen. ( Hvis du vil lage en kjappere versjon kan kyllingen erstattes med 4 kyllingfileter, kutt i biter å ha over i ei gryte med 6 dl vann, vårløk og paprika samt en kyllingbuljong terning )
Denne desserten lager du raskt med frisk og syrlig ostekrem lagt lagvis med Oreokjeks. Du kan tilbrede desserten noen timer før servering og sammen med jordbær blir den kjempegod
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Etter mye god påskemat passer det perfekt med et suppemåltid, og oppskriften til Lise ga mersmak. Det finnes utallige varianter av kyllingsuppe å finne, og kyllingsupper er blant mine favoritter
Kremet kyllingsuppemed god smak. Kremet suppe med god smak av karri og kajennepepper. Skjær kylling i små biter, brun dem i olje, krydre med karri, kajennepepper , salt og pepper
Havre er jo så godt, og sammen med solsikkekjerner og havsalt er dette snadder for ganen. Det aller beste med disse knekkebrødene er at de blir tykke og hvis dere ikke tørker de helt vil de bli myke inni og sprø i kantene, skikkelig godt etter min smak
La den avkjøle i ovnen med døren på gløtt. Ha sukkeret til sausen i en liten gryte og smelt sukkeret på medium varme mens du IKKE rører i gryten, kun svinger litt på den
kokosmelk, kyllingkraft, fiskesaus, kaffirlimeblader og sitrongresset som er. thai kyllingsuppe. Hvis du liker sterk smak av chili, husk å supplere med både mer sitrongress, kaffirlimebåter og red curry/ - balansen er viktig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.