Då deigen hadde heva opp til kanten, knadde eg den lett og forma tre små brød i staden for to store. Eg er ikkje noko flink å følgje brødoppskrifter til punkt og prikke, men denne gongen har eg nesten greidd det (feil antal brød)
Tilsett soyamel, johannesbrødkjernemel, himaze og revet ost. Jeg må innrømme at de fridagene med mye god mat og godterier har ødelagt litt og jeg vil komme tilbake til det "gamle" sunne kostholdet igjen
Fordel deigen i to brødformer som er smurt eller kledd med bakepapir. Det smaker nydelig, metter utrolig godt, og skjærer du det i skiver og fryser ned, så er det bare å ta opp de skivene du trenger
1 dl revet ost2 egg1 ts salt1 ts fiberhusk1 ss toppet mandelmel1/2 ts bakepulverca 0,7-0,8 dl vann Oregano. ) Helles over på bakepapir og stekes på 180 grader i 20 min. Ha på fyllet, og stek i 10 minutter til på 250 grader. Som tomatsaus brukte jeg cirka 1/2 pose med "TORO pizzafyll med tomat og løk". Som pizzafyll hadde jeg en kyllingfilet i biter, 1/4 paprika, 1/5 løk, oreganokrydder og selvfølgelig OST. 15,3 gram. - Silje Bjørnstad - 1 dl revet ost. 1 ts salt. Som pizzafyll hadde jeg en kyllingfilet i biter, 1/4 paprika, 1/5 løk, oreganokrydder og selvfølgelig OST
Cloud Bread3 egg3 ss kremost1/2 ts bakepulver1 klype salt- Skill egg og hviter fra hverandre. Stek i 25-30 min på 150 CLa kjøles litt ned på brettet før servering
Disse havreknekkebrødene er enkle å lage, de smaker nydelig og de metter veldig. Mannen og jeg spiste opp alle knekkebrødene på to dager så da var jeg nødt til å lage en ny porsjon
Stekes på midten i 12-15 min. Skal ikke bli knekkebrød 200 gram cottage cheese. 150 gram havgregryn . 100 gram grovt mel el glutenfritt mel. 1 dl solsikkekjerner. 1 ts bakepulver
så kjekt å kunne sende med barna hjemmelaget brød. 2015kl. 12. 1 l skummet kulturmelk 200g sammalt hvete fin 500g sammalt hvete grov 150g sammalt rug fin 400g sammalt rug grov 30g lettkokte havregryn 50g havrekli. del den i 2, elt den godt å form den til avlange brød. legg brødene i smurte 2 liters former dekk formene med ett klede å sett dem lunt i 35-40minutter når brødene er ferdig hevet, pensler du dem med sammenvispet egg og snitter forsiktig ett eller flere snitt med en skarp kniv. stek brødene på nederste rille ved 200 grader i 50-60 minutter å avkjøl på rist. 2015kl. 12
Denne nydelige pavlovaen var festens «voksenkake» og var en deilig blanding av sprø marengs, myk krem, søte bananer, syrlig og frisk pasjonsfrukt, mild kokos og en syndig god karamellsaus
De to sistnevnte blander jeg helst med en god del hvetemel, for å få luftige og gode brød. Del dette. Her hos oss baker vi ofte brød – stort sett en eller to ganger i uken – takket være denne enkle oppskriften, inspirert av Maria Skappel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.