1 dl Fideo-pasta (spaghetti brukket i små biter på 2 cm). Pastaen jeg brukte skal bare koke i 3 minutter og has dermed i på slutten av koketiden. 1 dl Fideo-pasta (spaghetti brukket i små biter på 2 cm)
Som jeg skrev i forrige innlegg så har vi fått årets juletre påplass. På lørdag ble det pyntet opp med julekuler, engler, gullglitter, hjertekurver, hvite lys, fargede lys og selvsagt den flotte julestjerna på toppen
Når man ikke kan spise ferdigprodukter på grunn av cøliaki, allergi, mat intoleranse, man rett og slett ikke ønsker alle tilsetningstoffene som er i industri mat, eller man vil spare penger
Husk å skru ned varmen når eggene er påplass. Ok, den har nok det på kokkeskolen, men i hverdagen hvor kjøleskapet av og til inneholder litt usammenhengende ingredienser, er en omelett det mest taknemmlig du kan lage
Vi har vinterferie og barna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
Tidligere har jeg postet oppskrift på allergivennlige sukkerfrie bounty, men i dag “super sizer” vi den populære kokos sjokoladen og lager en hel bounty kake
Jeg er så vanvittig glad i hjemmebakst, og elsker å stå på kjøkkenet for å kokkelere. Liker best bakst, men har beveget meg på mat etterhvert som bloggen har vokst
Ha på litt tacosaus og legg så på kjøttsausen. La deigen heve i 45 minutter på en lun plass. Kjevle ut deigen til et rektangel på omtrent 20 cm x 30 cm. Rull den så sammen og kutt biter på omtrent 1,5 cm tykkelse. Legg snurrene på et bakebrett og la etterheve i 10 minutter. Stekes på 225 grader i 10-13 minutter
Oppbevar dem i en tett boks, legg dem lagvis i voksen med bakepapir mellom lagene og ha boksen på en kjølig plass slik at smør og sjokolade ikke smelter
Dryss på kakestrøssel og del kaken i firkanter. Jeg brukte en litt mindre langpanne til frakt enn den jeg stekte kaken i, så da måtte jeg skjære bort noen kanter for å få plass
egg kan oppbevares lenge i kjøleskap, men før bruk kan de godt være romtemperert, og egg tåler godt å oppbevares et par dager på kjøkkenbenken, da kommer alle de gode egenskapene til egget best frem- og du får bedre plass i kjøleskapet
Bretter ned kantene så dem danner en V åpning og fester klaffene med en knapp på hver side. Dobbel tråd på 40 cm rundpinne 4,5. Feller på runde 1. Fortsetter runde 1 til 4 men strikker bare 1 vrang på runde 3 og 4. Feller på neste runde 1 hver 3. Syr på 2 knapper på vrangborden til dekor. Strikker runde 1 til 4 som på luen til drt måler ca 6 cm. Så fortsetter jeg mønsteret men strikker annenhver rett og vrang på dr 4 siste maskene på pinnen og så snur jeg arbeidet og strikker tilbake men avsluttet med annenhver rett og vrang over de siste 4 maskene før slutten på pinnen
)Fant oppskrifta en eller anna plasspå nettet,men huskar ikkje kar henne. Då har eg funne mine lavkarbovafler,desse var akkurat som 'vanlige' vafler, kjempegode
Det er en idê eg lenge har tenkt på, men tida har ikkje strukke til med masse jobb i det siste. Da lagde eg den i to former som begge fikk plass i ovnen samtidig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.