Sprø og supergode knekkebrød. Da kan knekkebrød være et godt alternativ. Personlig synes jeg disse hjemmelagde knekkebrødene er kjempe gode med brunost
3-5 ss lønnesirup (jeg brukte 3). 3-5 ss lønnesirup. Altfor lenge siden jeg har lagt ut et nytt innlegg. Grunnen til det er at jeg har blitt glad i å bruke mine egne oppskrifter om og om igjen og har ikke fått vært i det kreative hjørnet
Jeg lager de ganske så ofte så har sluttet å måle opp- men det blir ca sånn her. Etter ca 10-15 min så tar du ut brettet og bruker en pizzaskjærer og lager passe store ruter
Dette er opprinnelig en oppskrift jeg fikk av en studievenninne, men kominert med et salttips fra en kollega, et Farristips plukket opp i 4-stjerners middag og litt egne erfaringer. 1 plate = 18 knekkebrød. -Julia- 1 time og. 18 knekkebrød
Enkle gode knekkebrød som er glutenfrie og fine for de som lever på en lavkarbo diett. Bre røren utover et bakepapirkledd stekebrett, bruk en slikkepott dyppet i vann så går det lettere, det blir sprøere og bedre knekkebrød jo tynnere du greier å bre røren utover
Med hjemmelagde knekkebrød på kjøkkenet kan du lett fikse et sunt, godt og mettende måltid. Selv synes jeg det er supert å kunne ta meg noen knekkebrød med masse godt pålegg til frokost eller lunsj
Det påstås at disse små frøene skal gi oss superenergi - så får vi se da hvor spreke vi blir. Kjempegode sprøe knekkebrød som inneholder spelt og som er enkle å lage, det blir to store brett av denne porsjonen
Den ene er dagens oppskrift- kikertgryta med kokos og karri og den andre er en laksemiddag med en uslåelig smakskombinasjon som jeg faktisk ikke har delt på bloggen… ennå
Disse knekkebrødene er grove, sunne og enkle å lage. Det er viktig at du smører bakepapiret med smør eller olje, slik at knekkebrødene ikke sitter fast i bakepapiret
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
En ting jeg har savnet helt siden jeg gikk over til glutenfritt, er ordentlige knekkebrød. Grunnen til at jeg heller av halvparten, er at oppskriften er nok til to stekeplater med knekkebrød, og hvis jeg blander i alt vannet på en gang, så tykner den så mye på grunn av fiberhusken, at den er vanskelig å få smurt utover når jeg kommer til brett nummer to
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.