Brød, rundstykker og knekkebrød. Jeg lager forskjellige varianter omtrent hver gang - denne gangen ble det lavkarbo variant med ekstra mye gresskarkjerner som er så godt
Knekkebrød på en, to, tre…. Lavkarbo knekkebrød a`la Fedon – 2 brett. 5- 5 ½ dl vann. Fordel massen jevnt og tynt på 2 stekebrett med bakepapir(anbefaler å bruke en våt slikkepott – massen er seigere enn vanlig knekkebrød røre). 5- 5 ½ dl vann
Lyst å bake knekkebrød på en søndag. Knekkebrød er en super start på dagen, og smaker kjempegodt. Disse er mine favoritt knekkebrød som inneholder chiafrø og urter
-). Lavkarbo knekkebrød. -). Jeg synest knekkebrødene er best når de er tynne. -). Rut forsiktig opp i passe knekkebrødstørrelse før du setter dem i ovnen med et pizzahjul
Vanligvis så synes jeg knekkebrød er kjipt. Men som glutenfri så har jeg gått nye veier for å prøve å lage et knekkebrød jeg synes gir meg nogenlunde samme tilfredstillelse som brød
Disse knekkebrødene er utrolig god. Skru ned ovnen til 175 grader og stek knekkebrødene i ytterligere 5. Jeg tørket knekkebrødene på 50 grader i 10 min, med døren litt på gløtt
Det er en stund siden vi har laget knekkebrød, så nå var det på tide. Vi har blogget om knekkebrød før, men denne gangen ønsket vi å prøve en variant med ost i deigen
De er florlette, sprø og super-lette å tygge (som en mix av ostepop og riskake) i motsetning til de fleste knekkebrød av frø og nøtter som jeg har smakt
Mal halvparten av solsikke- og gresskarkjernene i en foodprocessor. Har du skikkelig dårlig tid eller oppdager at du plutselig er tom så finnes det håp allikevel, her er oppskrift på knekkebrød som er ferdig på få minutter ved bruk av micro
-). Minstemannen min elsker pannekaker. Første gangen jeg laget disse var jeg litt spent på om han skulle protestere fordi de er litt mer "eggete" en tradisjonelle typer som er laget med mel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.