Deilige, tynne og sprø knekkebrød som knaser mellom tennene. Mange godsaker å tygge på. -). Stekeovn, varmluft 160 grader i 25 minutter og 150 grader i 30-40 minutter
Rugspirer ser ikke så veldig delikate ut der de vokser på seg lange, hårete røtter, men de er enkle å spire og jeg syns ikke dere skal skremmes av det litt underlige utseende
Blomstene skulle følge oss hele kvelden. Vakre og spiselige. Spesialimportert for anledningen. Husk. Det er ikke bare å gå i blomsterbutikken og gnafse i seg roseblader og ringblomster
Vin til norsk julemat. Av Kristin Alsvik. Stadig flere nordmenn ønsker å bytte ut øl og akevitt med vin på juleaften – og det finnes faktisk svært gode både røde, hvite og boblende alternativer som passer vel så bra til det man spiser på julekvelden som det man tradisjonelt har pleid å drikke for å hamle opp med fet og salt norsk julemat
Slik ser nyplukket traktkantarell ut. Sjelden angrepet av mark, og lett å stelle. Kantarellene er nær beslektet med trompetsoppene, og den som minner mest om disse er traktkantarellen
Slik ser nyplukket traktkantarell ut. Sjelden angrepet av mark, og lett å stelle. Det er ikke bare i Antibes kantarellen er kommet (det uthevede bildet over)
Superenkelt å lage men også en velsmakende forrett. Basta. til 4 personer 8 rå poteter ishavskaviar 2 ss usaltet smør seterrømme 1/2 rødløk pepper salt Skrell og riv de rå potetene
Jammen tror jeg at den globale oppvarmingen må ha kommet til hagen min også. Jeg har bodd her i en del år nå, men aldri har jeg vel sett hagen så tørr som nå
Vi har en grøtfavoritt om dagen, laget i en fei på spiret mel av emmer. Spiret mel. Jo, nå skal du høre. For å gjøre glutenet lettere å fordøye og for å nøytralisere antinæringsstoffer (for eksempel fytinsyre) og enzymsperrer som henholdsvis hemmer opptak av næringsstoffer og da spesielt mineraler, samt stresser fordøyelsen
Til ære for Jane som holder bloggen Veganmisjonen, så kjører vi veggis-løpet i dag. Hun stakk nemlig av med seieren som årets matblogger i samme kategori som jeg også var finalist
Sjarmerende naken-prosecco med personlighet4. november 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Nå får du tak i ekte prosecco laget på ”gamlemåten” i en rekke Vinmonopol-utsalg over hele landet
Glossybox feat. L'oréal. 01. 08. 2015 - kl. 23. 05. Innlegget er skrevet i samarbeid med Glossybox. "Because you're worth it" er et slagord som appellerer skikkelig til meg
Hverken tomat, rå løk eller frisk koriander er kjent for å være enkelt å kombinere med vin. Derfor var det med stor undring jeg kjente min gode tomatsalsa smelte i hop med den lekre Muscat Réserve fra eminente Domaine Weinbach i Alsace
Tekst og foto. Linn Johnsen. De fleste har ingen betydelige assosiasjoner med dansk vin, og mitt første møte var på et arrangement på vinbaren Vinhanen i København i fjor
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.