Begynn med å lage dressingen. Smak til med sitronsaft, salt , pepper og ev litt sukker hvis. g fersk ostefylt pasta for eksempel tortellini med ostefyll
frityrstekt scampi toppet med laks i min versjon. Jeg har lenge forsvart mitt store sushikonsum med at det jo tross alt er fisk og dermed så sunt som bare det
Rømmedip er uten tvil den mest populære typen dip i Norge, laget av rømme og ferdige krydderblandinger fra pose og serveres ofte til chips eller forskjellige rå grønnsaker kuttet i biter
Idag har vært intet unntak, jeg har laget sushi til den store gullmedaljen. Som regel står det instruks på pakkene (skylle først, småkoke med lokk og deretter tilsette eddik)
Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjell med kokos og safran. Og ikke nok med det. de var utrolig enkle å lage, og med få ingredienser
Har blitt for mye kos med karbo i sommer. Jeg ønsker meg en flying start, men jeg skal på et pressearrangement på mandag på Sentralen via Magnor med mat og ølsmaking m
Smak til med salt og pepper før du heller den over i en bolle. I bollen med sausen tilsetter du vårløk og dill, rør rundt tilsett så revet ost og parmesanost og rør godt, spar litt av osten til å ha på toppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.