Kaken er utenmelkeprodukter, gluten, mel ogsukker. Kok opp melkenog løs opp sukrin melisen. Tidligere har jeg postet oppskrift på allergivennlige sukkerfrie bounty, men i dag “super sizer” vi den populære kokos sjokoladen og lager en hel bounty kake
Men den er glutenfri, med smarte sukker-alternativerog mye supermat, så dette duger i mine øyne. Ha alle ingrediensene, utenom kakaopulveret i en foodprosessor og kjør til du har en jevn kremete masse
Altså sukkerfrittogmelkefritt. Tilsett til slutt kokosmelkenog bland sammen til en klebrig deig. Jeg har litt problemer med melkeprodukter for tida, men håper at det skal være en forbipasserende intolleranse
Jeg har allerede advart dere om at i forbindelse med ferdigstilling av onlineprogrammet Din sunne Livsstil så kommer det til å komme en oppskriftboom på bloggen i dagene framover
Bland alt det tørre, og ha det i eggene sammen med smeltet smør ogkokosmelk. Det nærmer seg jul, og da er det vel greit med en kake alle kan spise med god samvittighet
#sjokolade #kake #dessert #rå #sukkerfri #glutenfri #eggefri #melkefri #mat #kos. Som overskriften sier er den fri for sukker, mel, egg ogmelk, så denne kan spises av de som har ulike allergier også
Det er ikke ofte dere får så sen oppdatering fra meg, det er heller ikke ofte det bare blir ett blogginnlegg om dagen, men selv en blogger trenger litt fri en gang i blant
Jeg hadde kaffegjester en søndag for en liten stund siden, og hadde tenkt å lage en suksessterte – sukkerogmelkefri – fordi det var diverse intoleranser på besøk Jeg hadde dårlig tid, og klarte selvfølgelig å ødelegge eggekremen
Terten er utensukker, egg ogmelk. Terten har en glutenfri bunn med en nydelig mandelkrem som fyll. Den er altså cøliaki- og diabetesvennlig, og vegansk
Og ekstra stas er det så klart å ha med seg både Daniel og Vilde. Værvarselet lover ikke så godt, men at vi skal rekke å få med oss Bong Bong land, en dag i København og Tivoli er jeg sikker på
Denne kaken er veldig enkel å lage, sunn og god. Om blenderen ikke tåler det kan du ha gulrøttene i en bolle, kjøre de andre ingredisene sammen og blande sammen etterpå
Altså sukkerfrittogmelkefritt. Tilsett til slutt kokosmelkenog bland sammen til en klebrig deig. Har du ikke laktoseintolleranse eller noe form for melkeallergi anbefaler jeg å bruke vanlig melk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.