Blomkålmedskinke/baconog hvit kremet ostesaus. Blomkålmed skinke/ baconog hvitsaus. Legg den så i en kasserolle fylt med vann og litt maldon salt og kok blomkålhode mørt (sjekk med feks en gaffel)
Så satte jeg blomkålen inn i ovnen mens jeg ordnet sammen sausen ogbaconog pølse. Du kan velge å gi blomkålen ett raskt oppkok slik at den blir litt mørere, men jeg liker sprø grønnsaker og la de derfor rett i en smurt ildfast form
Er du som meg veldig glad i blomkål tror jeg du vil like denne gratengen her, den er virkelig god og kan hvis du vil, enkelt gjøres om til en vegetarrett ved å sløyfe bacon
Rens og vask blomkålen, skjær et kryss i stilken på undersiden (da blir blomkålen fortere kokt). Den kan brukes rå i diverse salater, kokt som en egen rett, eller som tilbehør til kjøtt og fisk m
Rens og del løken, og skjær bacon i biter, steik alt på pannen og ha det så opp på blomkålen. Vask og del blomkålen i passe små biter og ha de i en ildfast form og hell fløten over
Du kan selvfølgelig toppe med andre ting også, til blomkålog brokkolisuppe passer for eksempel kokt egg, krutonger, kikerter, strimlet svinekjøtt eller laks vel så bra
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.