Ta opp rotgrønnsakene, innmat, flesk og fugl etter hvert som det blir kokt. Vask fuglen og innmaten (unntatt leveren, som ikke skal brukes i denne oppskriften) før den legges sammen med flesket i kokende, usaltet vann
Del vårløken på langs og stek dem på sterk varme med litt salt og olivenolje. Kok purren ogborretaneløken myke i lettsaltet vann, kjøl dem ned i kaldt vann
Man kan få juleskinke i forskjellige varianter både koktogukoktogmedog uten svor. Da anbefaler jeg på det høyeste å prøve denne retten sammen med en ferdigkokt juleskinke
Kokt torsk er blant mine favoritter, utrolig god smak og enkelt å tilberede. Man koker opp vannet, tilsetter saltet og har fisken i, vent til vanne begynner å boble igjen, og skru ned så mye at vannet ikke bobler mer
Hakk løkinnmatenog bland med resten av ingrediensene. Skjær av bunnen og del løken i to. Disse var tilbehør til biff hos oss i forrige uke og jeg forspiste meg virkelig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.