Kokttorsk er blant mine favoritter, utrolig god smak og enkelt å tilberede. Eggesmør er rett og slett kun kokt egg og smeltet smør, men det gir et ekstra løft på middagen
Torskmed rødkål og pistasjnøtter. Dette er en delikat og spennende variasjon som passer godt til både torskog annen hvit fisk, som også er raskt å lage
Koke kraft til fiskesuppe, halestykket til fiskegryte, filet til å bake i stekovnen og spise avkokttorskmed gulrøtter, gode poteter ogeggesmør - snakk om festmat
Eggesmøret er rett og slett finhakket kokt egg blandet med smeltet smør og smakt til med pepper. Når det kokte ventet jeg litt før jeg la oppi tinte torskefileter
Kok blomkålen og lapskausblandingen og mos den med en stavmikser krydre med salt og pepperkok opp skivede gulrøtterkok egg hakk opp og bland med smeltet smør
De kokte eggene hakkes i små biter, smelt smøret og tilsett krydderurtene, bland deretter i eggene. Hadde så lyst på hvit fisk idag og valget falt derfor på torsk
Server mednykokte poteter, stuede gulrøtter og purre, egg og persillesmør. kasserolle med ½ ss smeltet smør, rør inn hvetemel og spe med matfløte eller
Torskmed gulrøtter ogeggesmør. Anrett fisken medeggesmøret, persille og kapers. Olympia utøverne er blitt så store og har så ekstreme dietter at de ikke kan sammenlignes med vanlige norske styrketreningsmosjonister
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Kjør grønnsaker og buljong til suppe med blender eller stavmikser. Det burde hvert to, men la oss være realistiske og heller gi oss selv et klapp på skulderen om det blir sånn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.