NorgesGrillmester. NorgesGrillmesterepisode 4. 03 i. I dagens oppgave lagde vi først 3 varianter av grillspyd. Men med alle de der spionkameraene fra Tv3 rundt oss, så er det jo ikke rart vi blir surrete. * 3 fedd finhakket hvitløk. * 3 ss hvitvinseddik. 1 gulrot1/4 liten hodekål1 grønt eple1/2 rød løk8 skiver sylteagurk1 boks creme fraiche100 g myk blåmuggost1 sitron1/2-1 ts spisscumminMaldonsaltgrov pepperFoto. 03 i NorgesGrillmester
Oppskriftene har stor bredde, vi har sett alt fra piroger, pizzaboller, overdådige festkaker, friske og fargerike ostekaker og andre dessertkaker med spennende fyll, søt gjærbakst med ulik form og smak, cupcakes, muffins, paier, gulrotkaker, eplekaker og brownies – blant mye annet fristende
Vi har alltid fått høre at Kiosken på Nesset har Norges beste softis. Jeg må innrømme at jeg etter jeg ble voksen såvidt har vurdert om ikke det kan være selve nostalgien som gjør at dette fortsatt er Norges beste softis
Nå skal Bremykt Steke og Bake kåre Norges Beste Bakst 2015. Av flere hundre innsendte bidrag, vant jeg Norges Beste Bakst 2014 med min Saftige Eplekake. «Blant alle bidragene var det Tove Holters oppskrift på en saftig eplekake som stakk av med tittelen «Norges beste bakst» i 2014. Nå skal jeg få være med i juryen til Norges Beste Bakst 2015, og jeg gleder meg til å se alle de gode idéene som kommer inn. Fjordland står bak blant annet Bremykt Steke og Bake og konkurransen «Norges beste bakst», og dette innlegget er skrevet i forbindelse med et samarbeid jeg har med dem etter at jeg vant konkurransen i 2014
Jeg brukte bringebær og blåbær for å få frem Norges flotte farger. 17 mai er rett rundt hjørnet. Jeg serverer nydelige 17 mai muffins. 17 mai muffins1 egg1 eggehvitte3 ss sukrinLitt vaniljepulver60 g mager kesam30 g kokosmel15 g vaniljeprotein1 dl melk1 ts fiberhusk1 ts bakepulverSkill eggeplommen fra eggehviten. Det ser ut som en herlig 17 mai-fristelse, gjør det ikke. Kristine 17 mai er rett rundt hjørnet. 17 mai muffins
Tema på skolen denne uken har vært presentasjonsteknikk, og når vi fikk muligheten til å holde en presentasjon om hva som helst valgt jeg selvfølgelig mat, måltider og trening
Over halvparten av Norges befolkning spiser ribbe på julaften. Ribben legger jeg med svoren ned i en form med 1 liter vann, to gulrøtter, ca 1/4 selerirot og en løk i grove biter, 3 hele hvitløk delt i to, noen nellikspiker, hele pepperkorn og et lauvbærblad (alt dette kaller jeg aromater). Sett ribben inn høyt i ovnen igjen, og la den stå der i ca 30 min. Skyen koker jeg ned til det er ca 2/3 igjen. desember - Gløgg på fransk3. desember - Fløtekaramell13. desember - Støping av konfekt23. 3 hele hvitløk delt i to
Norges einaste glutenfrie bakeri. 1 pk semper mix 1 pk tørrgjær 3,5 dl lunke vann 2 ss olje 0,75 ts salt Bland alt det tørre godt, gjerne i mikser. 3 1/2 dl kulturmelk 1 egg 1 dl sukker 3 dl Toro kakemiks 3 dl semper rød mix. 3,5 dl lunke vann. 3 dl Toro kakemiks. 3 dl semper rød mix
130 g malte hasselnøtter/mandler. 300 g sukker. 3 dl kremfløte. 130 g pasjonsfrukt juice. 1 ts maizena. Rør ut maizena i litt kaldt vann, ha det i det varme og la alt koke videre i 2 minutter. Sett kaken over på et serveringsfat og la den tine i kjøleskapet i ca 3 timer. 130 g malte hasselnøtter/mandler. 300 g sukker. 3 dl kremfløte. 1 ts maizena
Email *. I forkant av innspillingen hadde jeg gledet meg veldig til denne episoden, barnebursdagskake. Menmen, jeg må si meg fornødyd med gårsdagens episode uansett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.