Gutenfri- tillaget. I går ble det raspeballer til middag, og det er mat som må deles. Til raspeballer har jeg saltkjøtt, aller helst av lam, men en kan bruke salte svineknoker også, som er mye billigere enn lammekjøtt
Jeg har virkelig falt pladask for havregryngrøt så no spiser jeg det både til frokost og kvelds. Tilkvelds har jeg litt større porsjon enn til frokost for da skal det faktisk holde hele natten
Mannen er ute, barna sover og jeg nyter roen og stillheten i eget selskap. ) Missforstå meg rett - jeg elsker når barna er våkne og mannen hjemme, men nyter også de stille øyeblikkene alene
Å like komler er en tilvenningssak hvis man ikke er oppvokst med det. Det tok noen år før jeg helt skjønte hensikten med å blande deilige poteter med mel til faste klomper
På kvelden vil vi unngå altfor høye blodsukkerstigninger, og tilkvelds lagde jeg da en lavkarbo inspirert lappe røre, full i fiber og uten raske karbohydrater
I dag fikk jeg inspirasjon til middag fra Facebook siden til Linda Johansen. Har du litt ost, selleristang eller annet du vil smakstilsette med, hakk det fint og tilsett
Vel hjemme ble det altså lapper tilkvelds, og de vi ikke spiste opp havnet i matboksen til Daniel. For en hektisk uke etterfulgt av bryllup og barnebursdag ble plutselig til en ny hektisk uke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.